Ekskluzivne ponude

Swedish Beauty

Opširnije

Tehnika švedske masaže uveliko se razlikuje od brojnih drugih tehnika po karakterističnom redosledu izvodjenja odredjenih radnji.Ova tehnika primjenjuje mnogo jači i dublji pritisak od onih na koje smo obično navikli.Švedska masaža primenjuje 5 osnovnih tehnika

Effleurage:

Ova tehnika koristi duge poteze koji poput metle prelaze različita područja tela.Tokom ove tehnike izmjenjuju se pritisci različitog intenziteta koji se postižu korištenjem celog dlana ruke ili vrhova prstiju.

Petrissage:

Petrissage podrazumeva gnječenje mišića tela kako bi se efekti masaže preneli što dublje ispod površine kože. Palčevi i zglobovi prstiju koriste se kako bi izgnječili te stisnuli mišiće te ih pripremili za iduću tehniku švedske masaže koja sledi nakon petrissage-a.

Tapotement:

Ova tehnika švedske masaže, kao što i samo ime govori, primjenjuje ritmično udaranje, tapkanje uz pomoć pesnica ili skupljenih prstiju.Pomaže opuštanju i relaksaciji mišica.

Vibracija:

Ova tehnika švedske masaže takode pomaže opuštanju mišića korištenjem brzih pokreta vrhova prstiju gore – dole. Time su mišići tela doslovno dobro protrešeni kako bi se što bolje opustili i kako bi iz njih nestala sva napetost.

Trenje:

U ovom delu švedske masaže želi se dobiti što više topline koja bi pomogla opuštanju mišica.Dlanovi ruku spojeni zajedno utrljavaju se što dublje u kožu kako bi trenje proizvelo toplinu.Ova tehnika može se koristiti i kao zagrevanje mišića za još dublje i intenzivnije masaže.Ovo je posebno važno za sportiste koji u povećanoj meri proizvode mlečne kiseline zbog poznatih fizičkih napora.Osim toga, švedska masaža pozitivno utiče na sve osobe koje se nalaze pod povećanim količinama stresa.Drugim recima preporučljiva je svakom čoveku koji živi modernim načinom života.

 Holistička masaža

Opširnije


Holistička masaža uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou.Ona je rezultat kombinovanja nekoliko tradicionalnih tehnika šijacu, refleksologije, ne deluje ciljano na određeni problem na telu, nego na energiju organizma u celini.Tokom masaže koriste se tehnike pasivnog istezanja, otvaranja energetskih centara i dubinske limfne drenaže koja osim limfnog sistema deluje i na mišiće i vezivno tkivo izbacujući toksine i nagomilanu tečnost.

Deep Tissue

Opširnije

Masaža Dubokih Tkiva ili “Deep Tissue massage” kako je još zovu, je savršena masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masažne hvatove. Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veci dubinski efekat i odlična je za razbijanje takozvanih kvržica u mišicima na koje se klijenti najčešce žale,njom se rasterećuju tetive i ligamenti, poboljšava se pokretljivost i olakšava se oslobadjanje toksina iz umornih i preopterećenih mišica.

Love in Japan

Opširnije

Love in Japan je savršena kombinacija klasične relax masaze sa kombinacijom shiatsu masaze.kao sto je poznato shiatsu masaža podstiče organizam na samolečenje i time ima posebni značaj da se sama po sebi razlikuje od ostalih masažnih tehnika, takodje stimuliše energetske meridijane i oslobadja bolove u mišicima i zglobovima. Podrazumeva istezanje i stimulaciju akupunkturnih tačaka.

4 hands

Opširnije


Four hands masaža, jednostavno rečeno, ne postoji bolje. Sa četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i odvojićete se od realnosti. Kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u vašem telu prostruji, a vaše telo će postati ispunjeno energetskim nabojem. Osluškujući vibracije tela i prepoznajući blokade klijenta terapeuti istovremeno i balansirano utiču na opuštanje i leve i desne strane tela. Na ovaj način stimulacija cirkulacije i protoka limfe uravnotežena je sa obe strane tela, opterećenje srca svedeno je na minimalnu meru, osećaj telesne celovitosti i nedeljivosti dolazi do punog izražaja. U našem ambijentu, uz prikladnu muziku doživećete apsolutni užitak.

Havajska masaža

Opširnije


Havajska masaža, nekad privilegija imućnog sloja društva države Havaji, sada je dostupna i kod nas. Havajska masaža je izuzetna nesvakidašnja vrsta masaže jer se koristi posebna tehnika izvođenja ove masaže. Terapeut koristi šake samo prilikom nanošenja ulja (kontaktnog sredstva) na deo tela koji će se tretirati, a samu masažu izvodi pomoću podlaktica i laktova. Havajskom masažom se postiže apsolutna relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna za one koji su pod svakodnevnim stresom! Uticaj ove masaže prenosi se, ne samo na fizičku, već i na emocionalnu i duhovnu sferu. Praktikuju je kako ljudi starije dobi, tako i oni nešto mlađi. Opušta telo, duh, podstiče koncentraciju, balansira čitav organizam.

 Oriental Duo (masaža za dvoje)

Opširnije


U prijatnom prostoru, uz laganu oriental muziku, dva terapeuta će se pobrinuti da vi i vaš partner uživate u relax masaži. Ova masaža učiniće da utonete u svet masaže i harmonije zajedno sa nekim vama bliskim, u istoj prostoriji, rame uz rame. Vaš pratilac u ovom tretmanu može biti i Vaša mama ili ćerka, vaš otac ili sin, prijatelj ili prijateljica. Relaksacija tela masažom, u društvu sa nekim ko je Vama blizak, ima posebnu važnost pre svega za one koji se prvi put sreću sa ovakvim tretmanima tela, jer će ih ne samo osloboditi napetosti i neprijatnosti, već će i ovo iskustvo učiniti bogatijim i interesantnijim.

Shiatsu masaža

Opširnije


Shiatsu masaža poznata je kao tradicionalna i vrlo delotvorna energetska masaža tela. Neki čak smatraju da se radi o zdravstvenom tretmanu više nego o samoj masaži.U doslovnom prevodu Shiatsu znači – pritisak prstom i predstavlja jednu vrlo suptilnu metodu. Tretman počinje laganim vežbama zagrevanja i razgibavanja svakog zgloba u telu i svih mišićnih grupa. Vežbe se rade samo onoliko koliko to struktura i razgibanost tela dozvoljavaju. Nikad se ne ide preko granice i izbegavaju se bolni efekti.Masaža se ne preporučuje u stanjima povišene temperature tela, infekcije na koži, osobama sa opekotinama. U fazi menstrualnog ciklusa, zapaljenja vena ili limfnih puteva nije dobro raditi Shiatsu. Takođe je potreban oprez kada su u pitanju osobe sa malignim bolestima, srčanim oboljenjima i dijabetičari.  Neophodno je da terapeut bude upoznat sa vašim zdravstvenim stanjem.

Catwalk masaža (Havajska + shiatsu + stopala + glava)

Opširnije


Catwalk je maštovito osmišljen tretman koji opušta napetu muskulaturu otklanja nervozu i tenziju, a relaksira duh i telo i ispunjava ga osećajem duhovnog mira i radosti . Tretman uključuje tehnike kao sto su: Havajska, shiatsu, thai foot i antistres masaža glave. Ovo je možda najkompletniji tretman koji sadrži čak četiri masažne tehnike, otklanja blokade kako na fizičkom tako i na energetskom nivou i smanjuje za 90% uticaj stresa koji nam je svakodnevni pratilac i neprijatelj br. 1 savremenog čoveka. Učinice da odlutate u meditativni svet uživanja. Takodje Catwalk masažu kao i sve ostale iz naše ponude možete pokloniti Vama dragoj osobi našim poklon vaučerom.

Walking in the sky (Refleksologija stopala)

Opširnije

Masaža stopala mnogima od nas je jedna od najomiljenijih vrsta masaže.Ima snažan relaksirajuci učinak, jer deluje na čitav organizam.To je zato što se na stopalu nalazi sedam hiljada nervnih završetaka povezanih sa svim delovima tela.Osim na stopalima, refleksologijom se obradjuju i tačke na zglobovima i dlanovima, a rede na ušima i licu.Ova tehnika stara je preko 3000 godina, a prvi su je koristili Kinezi i Egipćani.

Refleksologija posebno može pomoći kod:

hormonalnih poremećaja

menopauze

bolova u ledjima

migrene i glavobolje

poremećaja spavanja

probavnih tegoba

cirkulatornih problema

depresije, stresa i napetosti