Free your mind

U nasem Oaza studiu,osim sto cete imati priliku da iskusite čari opuštajuce masaze uz meditaciju,dobicete i instrukcije o meditaciji i kako je praktikovati kod kuce. Promo cena tretmana 3500 rsd

Meditacija je prirodan način upoznavanja sa umom, istraživanja i razumevanja načina na koji on funkcioniše, a zatim i poboljšavanja njegovog rada putem vežbanja.Sve što doživljavamo u životu doživljavamo kroz svoj um. Kada ne razumemo kako taj naš um funkcioniše, lako postajemo zbunjeni i tada patimo. Meditacija je istraživanje i pronalaženje načina da razumemo svoj um.

Kako meditacija funkcioniše?

Veoma jednostavno – meditacija je kao odmaranje. Kada naporno fizički radiš, potrebno je da se odmoriš. Isto je i sa umom. Ceo dan obrađuješ informacije, zvukove, mirise, osećanja itd. i tvom umu je potreban odmor. Spavanje umnogome doprinosi odmoru, ali ako nisi u stanju da se potpuno opustiš, um se “drži” za stvari i nema pravi odmor.

Kakvi su rezultati meditacije?

Ono što ćeš najpre zapaziti pošto neko vreme bude praktikovao meditaciju (barem nekoliko nedelja ili meseci) jeste stabilniji, smireniji um.Smirenost i jasnoća su socijalni ili psihološki rezultati meditacije.