Nadogradnja kose

 

Nadogradnja u Oaza studiu se radi profesionalno,kvalitetno i po najpovoljnijim cenama.
Nadogradnja uradjena u nasem salonu laka je za odrzavanje,kosu mozete sami da perete, fenirate, farbate, peglate, uvijate…

Nadogradnja cvorovanjem

Cvorovanje spada u bolje metode, a pristupacne kada je rec o nadogradnji kose. Kako sam naziv kaže, nadogradena kosa se na vašu kaci uz pomoc cvorica. Cvorici se vezuju pomocu specijalnog elasticnog konca. Za razliku od metode šivenjem, za ovakvu nadogradnju kose se koriti tanji konac, koji se nakon pranja lakše suši, pa je samim tim manja opasnost od truljenja konca i kidanja pramenova. Ova metoda ne koristi nikakvu hemiju.

Nadogrdnja keratinom

Keratin je zapravo neka vrsta lepka i pri kupovini birajte najkvalitetnije moguce. On mora biti izdržljiv kada kosu izlažete velikoj toploti, na primer dok je sušite fenom i slicno. Kosa se, nadograduje tako što se nadogradeni pramenovi prakticno zalepe keratinom na vašu kosu. Ne smete ih lepiti na teme jer tako možete oštetiti i svoje vlasi. Docice do opadanja dlake i slicnih posledica. Nadogradene vlasi se lepe najmanje petnaest milimetara od vašeg temena. Sve se to obavlja specijalnom topilicom.

Mikroring

I u ovoj metodi nadogradnje koristi se keratin, ali se kosa dodatno pricvršcuje vec pomenutim perlicama.
Ringovi se prave od aluminijuma, a neke sa unutrašnje strane imaju i silikon. Što je debljina zidova na perlici deblja, to je njen kvalitet veci. Nadogradnja se obavlja uz pomoc, takozvane, heklice.
Koliko traje – Baš kao i kod nadogradnje kose keratinom, moracete da odete na korekciju, nekih pet meseci nakon tretmana

Nadogradnja Afro pletenicama

Kikice cine kosu bujnijom. One se pletu od samog korena kose tako da obuhvate kosu da deluje punije. Najcešce se rade leti zbog održavanja, mada ne postoji pravilo i doba godine koje je iskljucivo vezano za njih.
Kikice su odlicno rešenje da odmorite kosu od konstantnog feniranja, a da pr tom imate uvek sredenu frizuru.
Oko 100 komada afro kikica se može sasvim lepo i ravnomerno uklopiti u tanju ili kosu srednje gustine.
Ako želite da budete lepi i da se igrate sa kosom, pletenice su pun pogodak za vas. Možete ih uciniti ekstravagantnim tako što cete ubaciti razlicite pramenove prilikom uplitanja.
Kosa se normalno pere šamponom koji se lagano utapkava vrhovima prstiju po temenu glave i niz dlaku. Isto se tako i kosa ispira od šampona. Balzam je od izuzetne važnosti da koristite kako bi vam kosa ostala lepa i zdrava nako što se odlucite da skinete pletenice. Korišcenje balzama tokom perioda nošenja kikica isto tako doprinosi i lakšem skidanju kada za to dode vreme.

Nadogradnja kose, uopšte nije jeftina investicija stoga je potreno svakodnevno negovnje nadogrdjene kose.

Comments are closed.